VINOTECĂ

1956 – 2008

Vinul de Cotnari nu se bea. El se degustă. El este promisiune divină. Dar atunci când însoțește un ospăț de durată, băut cu cumpătare, dezvoltă reacții nobile, uimitoare.

GRASĂ DE COTNARI

vin de colecție

De-a lungul istoriei, colecționarea vinurilor valoroase a constituit o realã pasiune pentru o mulțime de oameni care apreciazã vinul la adevarata lui valoare. Ce bucurie mai mare ar putea fi oferitã unui prieten care apreciazã vinul, decat sã-l inviți în vinoteca personalã la o micã degustare de vinuri vechi. Cotnari vã oferã vinuri de colecție ce provin direct din rezerva producãtorului.

12 alcool volum
Servire 8-10 °C
Pãstrare 5-15 °C
cutie lemn
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/07/Blank-page-size.png
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/07/vinoteca-200-grasa-de-cotnari-cutie-lemn-photo-fenea-silviu.png

Povești scrise și
lăsate la învechit!

La Cotnari, vinul ajunge a îmbătrâni cu răbdare în butoaie de stejar, adăpostite în crame răcoroase și uitate de timp. Cu peste un milion de sticle, multe dintre ele mai vechi decât sălașul în care se odihnesc, vinoteca impresionează prin gamele de colecție. Vinurile de Cotnari șoptesc secretele tradiției milenare și validează trecutul din perspectiva prezentului, dând viață celor mai frumoase trăiri.
Bogat în istorie, acest aur lichid poartă în el pe lângă lumina soarelui și bunătatea pământului și ceva din sufletul făurarului.

Vă așteptăm să descoperiți vinurile vechi de Cotnari!

https://cotnari.ro/dev//img/inapoi-alt-cotnari.png