COMUNICATEVINALIES INTERNATIONALES 2016

https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/08/comunicat15.jpg

A 22-a editie a Concursului International Vinalies s-a desfasurat la Paris, sub patronajul O.I.V , in perioada 26 februarie-1 martie 2016.
Dupa ce la Concursul de la Chisinau au primit 6 medalii, vinurile Companiei Cotnari au fost apreciate si la Concursul de la Paris, de unde s-au intors cu 5 medalii.

Au fost prezente la acest Concurs de la Paris peste 3500 de probe de vin din peste 40 de tari. Juriul international al concursului de la Paris a medaliat atat vinurile aflate in vinoteca de la COTNARI, Grasa de Cotnari 1985 si Grasa de Cotnari 2000, cat si vinurile de Cotnari din productia anului 2015, Blanc CotnariTamaioasa Romaneasca demisec si Tamaioasa Romaneasca dulce.

Cu cele 11 medalii cucerite la primele doua Concursuri Internationale, Compania Cotnari isi imbogateste Palmaresul, spre mandria romanilor de pe intreg mapamondul.

Vinurile tinere din productia anului 2015, medaliate pana in prezent, demonstreaza faptul ca Podgoria Cotnari va fi reprezentata cu cinste si la Concursurile Internationale din anii urmatori.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://cotnari.ro/dev//img/inapoi-alt-cotnari.png