COMUNICATEUnsprezecele de la Cotnari a învins International Wine Contest Bucharest 2016

https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/08/comunicat7.jpg

În perioada 26-29.05.2016 s-a desfăşurat a 13-a ediţie a celui mai mare concurs internaţional de vinuri din Europa de Est– International Wine Contest Bucharest 2016.

Aflat sub egida O.I.V și desfășurându-se pe parcursul a 4 zile, concursul a adunat 1495 probe din 32 de ţări, probe jurizate de 37 de membrii din 19 ţări.

În prezența domnilor Jean Claude Ruf (Franţa) – observator din partea Organizaţiei Internaţionale a Viei și Vinului (OIV), Richard Pfister (Elveţia) – reprezentant cu mandat din partea Federaţiei Marilor Concursuri Internaţionale de Vinuri (VINOFED) și Ted Lelekas (Grecia) – vicepreședinte al Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Vin (FIJEV).

Compania Cotnari a obținut în total 11 medalii, dintre care 2 medalii de aur (Tămâioasă Românească și Frâncușă, ambele din producția 2015) și 9 medalii de argint, confirmând valoarea întregii “echipe” de vinuri trimise în competiție!

Suntem mândri că am aliniat un “unsprezece” de start format din valori excepționale, care, odată intrate în competiție, au ieșit învingătoare!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://cotnari.ro/dev//img/inapoi-alt-cotnari.png