COMUNICATEMAREA MEDALIE DE AUR IN PORTUGALIA!

https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/08/comunicat3.jpg

PORTUGAL WINE TROPHY”, concurs organizat de aceiasi renumiti specialisti care se ocupa si de editiile din GERMANIA si ASIA, este printre cele mai cunoscute concursuri internationale de vinuri din lume.

Prestigioasa competiție se desfășoară sub auspiciile Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) și Uniunii Internaționale a Oenologilor (UIOE).

Medalia de aur in acest Concurs reprezinta o certitudine a calitatii si a locului pe piata. Dar sa fii “incoronat” cu MAREA MEDALIE DE AUR intr-un Concurs de o asemenea amploare, este maximul ce poate fi atins de un producator.

La editia din acest an, un vin romanesc al carui nume indica provenienta lui- GRASA DE COTNARI 1985din PODGORIA COTNARI, situeaza ROMANIA pe cea mai inalta treapta a podiumului acestui Concurs.

Cu peste 1300 de probe ale producatorilor din intreaga lume au concurat vinurile de la Cotnari, obtinand inca cinci medalii de aur cu vinurile TAMAIOASA ROMANEASCA DEMIDULCE 2016, TAMAIOASA ROMANEASCA DEMISEC 2016, FETEASCA ALBA 1998, GRASA DE COTNARI 2000 si GRASA DE COTNARI 2008 si doua medalii de argint cu FRANCUSA SELECTII si BLANC COTNARI, ambele din 2016.

Asadar, GRASA DE COTNARI ramane Ambasador al Romaniei in orice colt de lumeCompania Cotnari “ exporta “ in continuare cu succes imaginea ROMANIEI in lume si promoveaza brandul de tara la nivel international.

 

COTNARI – CAPITALA VINULUI ROMANESC!

COMPANIA COTNARI – 06.06.2017

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://cotnari.ro/dev//img/inapoi-alt-cotnari.png