VIN SPUMANT FRÂNCUȘĂ

Alb extrasec

Frâncușă, vinul spumant extrasec al podgoriei Cotnari, are identitate ușor de recunoscut prin nota vioaie susținută de o bună aciditate. Culoarea galben-pală sau galben verzuie, perlația fină, aroma vegetală de strugure pârguit și gustul echilibrat consistent, conferă vinului spuman toate calitățile care încântă deopotrivă ochiul, mirosul și gustul.

Recomandări culinare:
Se servește ca aperitiv.

11 alcool volum
Servire 6-8 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Spumant_Francusa_Alb_Extrasec_COTNARI_SA_beOne_Agency.png
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Spumant_Tamaioasa_Romaneasca_Alb_Dulce_COTNARI_SA_beOne_Agency.png

VIN SPUMANT TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

Alb dulce

Tămâioasa Românească este un vin alb de înaltă ținută, puternic aromat, cu o savoare unică. Aroma sa inegalabilă îngemănează parfumul de busuioc și fân cosit în soare. Generos, înviorător, vitalizant, plin de sevă și corp, are gustul complex de pere busuioace și fragi de pădure și un post-gust lung, de înaltă clasă.

Recomandări culinare:
Se servește ca aperitiv sau desert.

11 alcool volum
Servire 6-8 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax

VIN SPUMANT FETEASCĂ NEAGRĂ

Rose demisec

Fetească Neagră rose îmbină tradiția acestui soi cu mo-dernismul gusturilor actuale. În varianta spumant rose, notele de fructe de pădure roșii sunt completate cu discrete tente de petale de trandafiri. Gustul intens fructat, este dominat de o bună aciditate.

Recomandări culinare:
Se servește ca aperitiv.

11 alcool volum
Servire 6-8 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Spumant_Feteasca_Neagra_Rose_Demisec_COTNARI_SA_beOne_Agency.png
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Spumant-ROSE-DULCE.jpg

VIN SPUMANT FETEASCĂ NEAGRĂ

rose dulce

Fetească Neagră rose îmbină tradiția acestui soi cu mo-dernismul gusturilor actuale. În varianta spumant rose, notele de fructe de pădure roșii sunt completate cu discrete tente de petale de trandafiri. Gustul intens fructat, este dominat de o bună aciditate.

Recomandări culinare:
Se servește ca aperitiv sau desert.

12,5 alcool volum
Servire 8-10 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax

FRÂNCUȘĂ COTNARI

alb sec

Frâncușa, vinul sec al podgoriei Cotnari, reușește să adune parfum fin, lejer și aromă particulară, conferindu-i o notă florală autentică. Culoarea galbenă cu nuanțe verzui bucură ochiul, iar gustul unic, datorat unei note înviorătoare este susținut de o bună aciditate. Aroma delicată și parfumul sunt caracteristicile strugurelui bine copt, nota de prospețime și fructuozitate fiind inconfundabilă

Recomandări culinare:
Preparate din pește, moluște, raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.

12,5 alcool volum
Servire 8-10 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Francusa.png
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Tamaioasa-Francusa.jpg

TAMAIOASĂ & FRÂNCUȘĂ

alb demisec

Este reprezentantul noii generații de vinuri de Cotnari, născut prin îmbinarea fericită dintre vigoarea și generozitatea soiurilor tradiționale românești și tehnologia modernă de vinificație. Acest vin alb demisec, de o remarcabilă consistență și armonie, în care aromele florilor de câmp și cele de citrice se împletesc cu savoarea proaspătă și rafinată a gustului, va încânta toate simțurile.

Recomandări culinare:
Preparate din pește, moluște, raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.

12,5 alcool volum
Servire 8-10 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax

BUSUIOACĂ

rose demisec

Busuioaca te cucerește de la prima întâlnire prin culoarea sa strălucitoare, roz antic, cu nuanțe de trandafir. Aromele de căpșune și frăguțe de pădure sunt desăvârșite de gustul intens fructat, cu aciditate medie.

Recomandări culinare:
preparate din pește, moluște, raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.

14 alcool volum
Servire 8-10 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Busuioaca-Demidulce.jpg
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Busuioaca-Demisec.jpg

BUSUIOACĂ

rose demisec

Busuioaca bucură prin culoarea strălucitoare, roz antic, cu nuanțe de trandafir. Aromele de căpșune și frăguțe de pădure sunt desăvârșite de gustul intens fructat, cu aciditate medie.

Recomandări culinare:
preparate din pește, moluște, raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.

14 alcool volum
Servire 8-10 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax

FETEASCĂ NEAGRĂ

roșu sec

Fetească Neagră te întâmpină cu o aromă unică și elegantă, dar cu o puternică personalitate. Tipice soiului de Fetească Neagră, notele de prune uscate sunt completate cu cele de cireșe negre, vișine mature, mure, afine și coacăze negre.

Recomandări culinare:
carne roșie, grătar, brânzeturi mai picante.

13,5 alcool volum
Servire 16-18 °C
Păstrare 5-15 °C
6 buc./bax
https://www.cotnari.ro/continut/uploads/2017/05/Feteasca-Neagra.jpg
https://cotnari.ro/dev//img/inapoi-alt-cotnari.png