RO - EN
Cotnari - Capitala Vinului Romanesc

Vinul

Gama Selectii
Gama Selectii - Francusa


Frâncușă
sec

Frâncușa, vinul sec al podgoriei Cotnari reușește să adune un parfum fin, lejer și o aromă particulară, conferindu-i o notă florală autentică. Culoarea galbenă cu nuanțe verzui, bucură ochiul, iar gustul unic, datorat unei note înviorătoare este susținut de o bună aciditate. Aroma delicată și parfumul sunt caracteristicile strugurelui bine copt, nota de prospețime și fructuozitate fiind inconfundabilă.

 
Selectie Chateau Cotnari


Chateau Cotnari
sec

Specialiștii au "topit" calitățile soiurilor Tămâioasă Românească, Fetească Albă și Frâncușă într-un cupaj ce și-a constituit o personalitate distinctă și unică.  
Această "operă de artă oenologică", Chateau Cotnari, ce reunește trăsăturile celor trei soiuri nobile locale, într-o personalitate puternică, acoperind astfel o mare diversitate de gusturi și preferințe ale iubitorilor de vin sec.

 
Selectie Blanc Cotnari


Blanc Cotnari
demisec

Blanc Cotnari, este reprezentantul noii generații de vinuri de Cotnari, născut prin îmbinarea fericită dintre vigoarea și generozitatea soiurilor tradiționale românești și tehnologia modernă de vinificație.
Acest vin alb demisec, de o remarcabilă consistență și armonie, în care aromele florilor de câmp și cele de citrice se împletesc cu savoarea proaspătă și rafinată a gustului, va încânta toate simțurile.