RO - EN
Cotnari - Capitala Vinului Romanesc

Vinul

Vin de Spirit
Bag in Box Rosu


Bag-in-Box
roşu demisec

Un vin roșu, armonios, creat pentru delectare și bunã dispoziție. Se asociazã foarte bine cu preparatele din carne roșie, grãtar și brânzeturi mai picante.

Bag in Box Alb


Bag-in-Box
alb demisec/demidulce

Cu o culoare galben-verzuie, când este tânãr, pânã la galben-aurie, asemãnãtoare culorii de toamnã a frunzelor de vițã, cu un gust apropiat celui de miez de nucã, împletit cu nuanţe de stafide și de sâmburi de migdale, vinul de Cotnari rãmâne unicat în gama vinurilor românești și strãine, un autentic tezaur al acestor plaiuri.

Vin de spirit 2XL


2XL
demisec

Vin impresionant prin caracterul său fructuos, 2XL este energic dar echilibrat, păstrând o aromă încântătoare, elegantă, de fructe bine coapte.
Ușor corpolent, evidențiază o armonie a gustului. Savoarea și parfumul unic îl fac foarte plăcut. 

 
Vin de spirit Vin selectionat


Vin selecționat
demidulce

Vin DOC, catifelat, se încadreazã în categoria vinurilor cu aromã puternicã și buchet tipic. Surprinde prin calitate și savoare inegalabilã. Un cupaj deosebit, ideal pentru petreceri. Stropește bucatele alese și voia bunã cu un vin de spirit.

   
Vin de spirit Vin selectionat


XL Alb
demisec

Un vin aparte, ce păstrează glasul voios al strugurilor culeși cu grijă și ce cucerește prin savoarea și parfumul viilor mângâiate de soare. XL Alb este aromat și bine echilibrat, creat special pentru a înveseli inima. Gustul unic înviorează spiritul și deschide apetitul pentru petrecere și voie bună.